Fridas blogg om mode, resor & uteliv

Fly från kylan med shopping och ansiktsbehandling


skrivet den 23 nov av Admin, klockan:08:16
Hej!

Det var ett tag sen jag uppdaterade min blogg men kände att vilken tid passar inte bättre än en måndagsmorgon! Det har inte hänt så mycket händelserikt de senaste månaderna i min vardag och därför inte haft någon större anledning att uppdatera.

Vilket fall så har jag bestämt mig för att ta nya tag och ville nu tillföra ett nytt inlägg. Som sagt så har jag inte hunnit med att varken resa eller andra aktiviteter. Men en sak som jag den senaste tiden har hunnit med mellan jobbet, är shopping! Nu när kylan är redan här så är det ett bra tillfälle att bunkra upp med varma tröjor och andra plagg som kan hjälpa en att hålla värmen. Under helgen hann jag bland annat köpa en dunderbra halsduk som jag har behövt nu i ett tag. Även så har jag hunnit med en ansiktsbehandling på vår salong. Det var ett tag sedan jag gjorde det, men jag försöker att göra det så sällan som möjligt då det svider i plånboken.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt